همواره طراحی ویلا از دو بخش هزینههای اجرایی و ایده پردازی در پروسه طراحی تشکیل شده است که بر اساس نقشه برداری اولیه دقیقا مطابق با نظرات شما مشتریان عزیز انجام میشود. مهمترین اصل در طرح اولیه ویلا در نظرگیری سلایق و میزان بودجه کارفرما است که تا چند بار قابل تغییر و اصلاح میباشد.
در نهایت طرحی که مطابق نظرات و مورد تایید کارفرما قرار میگیرد، در قالب عکس، انیمیشن و دستور نقشههای اجرایی ارائه خواهد شد و پشتیبانی کاملا رایگان در تمام مراحل اجرا میشود. در شرکت فنی مهندسی تهران گاردن مشاوره، کاملا رایگان است و استفاده از هرگونه المان استاندارد دلخواه مشتریان عزیز در طراحی ویلا با هر مقدار هزینه قابل اجرا میباشد.
طراحی ویلا لاکچری
بدیهی است که غالبا برای طراحی ویلا به جز برپا کردن عمارت اصلی، نیاز به ساخت و ایجاد محوطه سبز در اطراف آن را نیز خواهیم داشت تا ماهیت و هویت ویلا شکل بگیرد.
برای ساخت ویلا حتما باید پلان به شکل کاملا مهندسی شده، مانند هر سازه دیگری ایجاد گشته و پس از آن عملیات اجرایی از جمله گودبرداری و سایر موارد به انجام برسد. در نظر داشته باشید که بررسی وضعیت خاک پیش از گودبرداری و اضافه کردن سازه نگهبان به شکل لازم، حتما باید به شکل کاملا مهندسی و اصولی، پیاده سازی شود.
با توجه به شرایط جغرافیایی و سلیقه و خواست مشتری، نوع الگو طراحی ویلا لاکچری و مصالح لازم در ساخت و ساز آن تعریف شده و مطابق همان الگو پیش خواهد رفت.
در گام بعدی اسکلت عمارت ویلا برپا شده و ساخت و ساز پیش میرود. همین طور ایجاد تاسیسات، لوله کشیها، اضافه کردن سقف کاذب، سیم کشی و … از مراحل بعدی ساخت و ساز ویلا لاکچری به حساب میآیند و باید در هر مرحله نسبت به سبک دکوراسیون داخلی ساختمان ویلا لاکچری توجه کافی را مبذول داشت.
چیزی که در ساخت ویلا باید حتما مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از الگوی ساخت و ساز شهری و آپارتمانی است. در ساخت چنین عمارتهایی، نیازمند جریان دادن روح طبیعت و متفاوت ساختن این بناها با ساختارهای شهری هستیم تا همان حال و هوای جذاب و دوست داشتنی به وجود بیاید.
ساخت ویلا بر اساس سبکهای معماری :
1. ساخت ویلا با سبک کلاسیک
2. ساخت ویلا با سبک نئوکلاسیک
3. ساخت ویلا با سبک مدرن
4. ساخت ویلا با سبک پست مدرن
5. ساخت ویلا با سبک مینیمال
6. ساخت ویلا با سبک روستیک
ساخت ویلا بر اساس نوع سازهای :
1. ساخت ویلا با سازه فلزی
2. ساخت ویلا با سازه اسکلت بتنی
3. ساخت ویلا یا سازه LSF
4. ساخت ویلا بصورت پیش ساخته بتني
5. ساخت ویلا بصورت پیش ساخته فلزی (کانکس)
ساخت ویلا بر اساس موقعیت مکانی:
1. ساخت ویلا در منطقه کوهستانی
2. ساخت ویلا در منطقه جنگلی(شمال)
3. ساخت ویلا نزدیک به ساحل
4. ساخت ویلا در دشت
ساخت ویلا از نظر ساختار
1. ساخت ویلا فلت
2. ساخت ویلا دوبلکس
3. ساخت ویلا تریبلکس
انواع سقفها در ساخت ویلا
1. سقف شیروانی (مخصوص اسکلت فلزی و بتن)
2. سقف تخت تیرچه و یونولیت (مخصوص اسکلت بتنی)
3. سقف کرومیت و یونولیت (مخصوص اسکلت فلزی )
4. سقف وافل
5. سقف دال بتنی
مراحل ساخت ویلا
شما برای این که بتوانید یک ویلا بسازید باید با مراحل ساخت آن آشنایی داشته باشید و بدانید که در هر مرحله چه کارهایی را انجام میدهند. به همین دلیل در ادامه خلاصه مراحل ساخت ویلا را برای شما بیان میکنیم.
با یک پیمانکار و شرکت معتبر در زمینه ساخت ویلا صحبت کنید و تمام ایدههای خود را در اختیار آنها قرار دهید.
سبکهای زیادی برای ساخت ویلا وجود دارند که شما باید یکی از آنها را انتخاب کرده و به سازنده اعلام نمایید. بعد از آن با شما در مورد هزینه ساخت ویلا صحبت خواهند کرد که در صورت توافق با آنها قرارداد ببندید. دقت کنید که این مرحله بسیار مهم است و از آن چشمپوشی نکنید.
اگر برای ساخت ویلا نیاز به مجوز دارید باید آن را در سریعترین زمان ممکن دریافت کنید.
بعد از اخذ مجوز ساخت ویلا باید از زمین نقشه برداری کنید که این کار را با توجه به شرایط اقلیمی منطقه انجام میدهند.
در این بخش از ساخت ویلا باید طراحی کلی ویلا خود را انجام دهید که میتوانید از نمونههای ساخته شده آن الگوبرداری کنید یا این که سلیقه خود را به کار برده و از کارشناسان مشورت بگیرید.
بعد از آن که نقشه برداری ویلا را انجام دادید باید گودبرداری آن را مهندسان ساختمان شروع کنند. دقت کنید که هر چه عملیات گودبرداری عمیقتر باشد استحکام سازه شما بیشتر خواهد شد.
بتنریزی و اسکلتبندی
در این مرحله از ساخت ویلا باید بتنریزی و اسکلتبندی را انجام دهید که در آن باید از میلگردهای محکمی برای ساخت ویلا استفاده کنید.
حالا باید دیوارچینی و دیوارکشی خود را شروع کنید که نیاز به دقت بالایی دارید.
بعد از دیوارکشی ویلا نوبت به ساخت سقف ویلا میرسد که آن را بلافاصله بعد از دیوارچینی انجام میدهند تا سازه دچار آسیب جدی نشود.
بعد از آن که چارچوب ویلا ساخته شد باید به دنبال نمای آن رفت که این کار را معمولا معماران با نظر کارفرما انجام میدهند. برای ایجاد یک نمای خوب در ویلا میتوانید در متریالهای مختلف طرحهای خاصی را به کار ببرید.
بعد از نمای کلی ساختمان حالا نوبت به طراحی داخلی ویلا میرسد که شما در این بخش باید با کارشناسان خبره و با تجربه صحبت کنید و سلیقه کارفرما را نیز در آن به کار ببرید.
حالا مراحل ساخت ویلا به پایان رسیده است و شما میتوانید آن را به کارفرما تحویل دهید.
نکات مهم در ساخت ویلا
شما برای این که بتوانید یک ویلا بسازید باید یک طرح مناسب در اختیار داشته باشید و یک برنامهریزی اصولی برای آن در نظر بگیرید که وظیفه انجام این کار بر عهده مهندسان ساختمان است.
در گودبرداری نیز از گچ و ریسمان استفاده کنید که دقت کار را بالا میبرد و در آن میتوانید نقاط مختلف را علامتگذاری کنید.
بعد از آن که فونداسیون بنا کاملا مشخص شد برای شروع بتنریزی حتما از مصالح ساختمانی مرغوب استفاده کنید که کیفیت و استحکام ویلا شما را افزایش میدهد.
زیرا با توجه به این که اکثر ویلاها در نقاط مرطوب ساخته میشوند لذا در ساخت آنها از مصالح ساختمانی سازگار با آن محیط استفاده کنید. در غیر این صورت ویلا شما استحکام خود را در برابر بلاهای طبیعی از دست داده و زود خراب خواهند شد.
یکی از نکات دیگر برای ساخت ویلا دقت در انتخاب میلگردها برای آرماتوربندی است؛ زیرا ویلاها شکلها و طرحهای مختلفی دارند که استفاده از میلگردهایی با استحکام بالا را ملزم میکنند.
در دیوارکشی ویلا نیز لازم است شما سیستمهای تهویه مناسب استفاده کنید و برای دیگر اجزای ساختمان از مصالح ساختمانی مختص خودش استفاده کنید.
یک دیدگاه
مفید و کاربردی . ممنون