اصول طراحی دکوراسیون آشپزخانه به سبک صنعتی

دکوراسیون آشپزخانه صنعتی از دهه 1950 میلادی در آمریکا اجرا شد. در آن زمان بسیاری از هنرمندان کارخانه‌های قدیمی و متروکه را به مکانی راحت و کاربردی برای زندگی تبدیل کردند. برای اجرای دکوراسیون صنعتی در حال حاضر به کارخانه‌ها و انبارهای قدیمی نیازی نخواهید داشت. برای این منظور توصیه می‌شود از لوازم و مصالح مناسب استفاده نمایید.

در صورتی که از آن دسته از افرادی هستید که به دکوراسیون آشپزخانه صنعتی علاقه‌مند هستند قبل از اجرای آن توصیه می‌شود در رابطه با ویژگی‌ها و خصوصیات این سبک دکوراسیون آشپزخانه اطلاعات لازم را جمع‌آوری نمایید. بیشترین مواد و مصالحی که برای اجرای این سبک دکوراسیون آشپزخانه مورد استفاده قرار می‌گیرند شامل چوب‌های طبیعی، فلزات و فولاد زنگ‌زده و آجر قرمزرنگ می‌باشند.

اجرای دکوراسیون آشپزخانه صنعتی

برای اجرای دکوراسیون آشپزخانه صنعتی از آجر قرمز و چوب به منظور پوشش دیوار استفاده می‌شود. از چوب همچنین به عنوان کفپوش و در نهایت از لوازم، اکسسوری ها و فلزات استفاده می‌شود. با استفاده از این مصالح می‌توان در دکوراسیون آشپزخانه بافت‌های متنوع ایجاد کرد. آشپزخانه‌های طراحی شده به سبک صنعتی بسیار قابل‌توجه و چشمگیر هستند. اکثر این مصالح به صورت خام و کار نشده مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجا که رنگ‌ها در این سبک دکوراسیون آشپزخانه کاربرد چندانی ندارند این سبک دکوراسیون اندکی سرد است.

البته لازم به ذکر است که دکوراسیون آشپزخانه صنعتی سبکی منحصربه‌فرد و چشمگیر است. از این رو امکان استفاده از آن برای طراحی داخلی محیط زندگی به راحتی امکان‌پذیر است. امروزه آشپزخانه دیگر تنها یک مکان برای آشپزی نیست بلکه بخش مهمی از خانه را تشکیل می‌دهد از این رو زیبایی آن از اهمیت ویژه برخوردار است. اگر به دنبال ایجاد فضای جذاب و اورجینال در آشپزخانه خود هستید این سبک دکوراسیون آشپزخانه می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.

اجرای دکوراسیون آشپزخانه صنعتی
آشپزخانه‌های طراحی شده به این سبک بسیار قابل‌توجه و چشمگیر هستند

استفاده از کاشی‌های سفید و تمیز در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی

در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی رنگ‌ها چندان کاربرد ندارند. از این رو در آشپزخانه‌های طراحی شده به این سبک رنگ‌های شاد، زنده و غالب به چشم نمی‌آیند. رنگ‌های خنثی و تنالیته های آن که در تمامی سبک‌ها کاربرد دارند در این سبک دکوراسیون آشپزخانه نیز خود را نمایان می‌سازند. به عنوان مثال در این سبک دکوراسیون آشپزخانه کاشی‌های سفید رنگ کاربرد قابل‌توجهی دارند.

لازم به ذکر است که دیوارهای کاملا سفید بدون هیچ خط و درز در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی چندان مشاهده نمی‌شوند. کاشی‌های سفید رنگ و درزهای بین کاشی‌ها با این سبک دکوراسیون آشپزخانه هماهنگی زیبایی دارند. لازم به ذکر است که استفاده از چراغ‌های دیواری با طرح‌های صنعتی و رنگ‌های تیره روی کاشی‌ها مکمل این سبک دکوراسیون آشپزخانه هستند.

دیوارهای آجری در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی

به طور معمول در این سبک دکوراسیون آشپزخانه سطح وسیعی از دیوارها با استفاده از کابینت پوشانده می‌شوند. از این رو بسیاری از افراد روی دکوراسیون و طراحی دیوارهای باقی‌مانده تمرکز نمی‌کنند. در صورت وجود دیوار باز در آشپزخانه آن مکان بسیار خالی به نظر خواهد رسید. طراحان داخلی برای اجرای دکوراسیون آشپزخانه صنعتی به منظور پوشش دیوارها از آجرهای قرمز استفاده می‌کنند. از مهمترین ویژگی‌های دکوراسیون آشپزخانه به سبک صنعتی می‌توان به آجرهای قرمز اشاره کرد. دیوار آجری در دیگر سبک‌ها نیز ممکن است مشاهده شود اما در این سبک دکوراسیون داخلی از جایگاه ویژه برخوردار می‌باشد.

قفسه‌بندی‌های باز در آشپزخانه صنعتی

اصلی‌ترین عنصر در آشپزخانه کابینت می‌باشد. زیرا وسایل مورد استفاده برای آشپزی همچون قابلمه و ماهیتابه در آن جای می‌گیرند. همچنین لوازم خوراکی از جمله حبوبات در این کابینت‌ها نگهداری می‌شوند. به طور کلی می‌توان گفت کابینت‌ها از لحاظ کاربرد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشند. کابینت‌ها به طور معمول بخش وسیعی از آشپزخانه را تشکیل می‌دهند و با گذشت زمان دستخوش تغییرات قابل‌توجهی شده است. در هر دوره کابینت‌های مختلف توسط طراحان طراحی می‌شوند.

مدل‌های خاصی از کابینت برای سبک‌های دکوراسیون مختلف آشپزخانه وجود دارد. در دکوراسیون آشپزخانه به سبک صنعتی به طور معمول کابینت‌ها بدون درب هستند و به شکل قفسه‌های باز و همچون سبک کلاسیک همراه با درب‌های شیشه‌ای که داخل آن دید دارد، می‌باشند. مهمترین ویژگی کابینت‌های این سبک دکوراسیون آشپزخانه قفسه‌های باز هستند. از این رو در صورت تمایل برای اجرای دکوراسیون آشپزخانه به سبک صنعتی باید بخشی از کابینت‌ها به صورت قفسه‌های بدون درب باشند.

قفسه‌بندی‌های باز در آشپزخانه صنعتی
در این سبک کابینت‌ها بدون درب هستند

کاربرد رنگ‌های تیره در آشپزخانه صنعتی

همانطور که عنوان شد در این سبک دکوراسیون آشپزخانه رنگ‌های درخشان و زنده جایگاهی ندارند. به جای رنگ‌های درخشان در این سبک از رنگ‌های تیره و سرد استفاده می‌شوند. توجه کنید که در این سبک دکوراسیون آشپزخانه فضای آن نباید کاملا تیره و دلگیر باشد. برای ایجاد فضایی گرم و پویا در این آشپزخانه‌ها توصیه می‌شود از آجرهای قرمز و کابینت‌های چوبی استفاده شود. همچنین استفاده از رنگ‌های تیره باعث می‌شود تا آشپزخانه شما به مکانی جذاب و درجه یک تبدیل شود.

اهمیت تنوع بافت در آشپزخانه‌های صنعتی

تنوع رنگی در این سبک دکوراسیون آشپزخانه وجود ندارد. عدم تنوع رنگ در این آشپزخانه‌ها باعث ایجاد فضای یکنواخت و خسته‌کننده نخواهد شد. زیرا هرچند در سبک صنعتی رنگ‌ها زیاد کاربرد ندارند اما بافت‌ها و مصالح متنوع در آن مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو قرمزی دیوارهای آجری، درخشش سطوح فلزی و زردی چوب باعث ایجاد فضای گرم خواهند شد و در نهایت با استفاده از این متریال ها به آشپزخانه صنعتی زیبا دست خواهید یافت.

اهمیت تنوع بافت در آشپزخانه‌های صنعتی
تنوع رنگی در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی وجود ندارد

توجه به جزئیات در این سبک

روشنایی یکی از مهمترین عناصر در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی است. در این سبک دکوراسیون به طور معمول چراغ‌های فلزی با طراحی‌های صنعتی کاربرد دارند. در صورت عدم وجود سطوح نقره‌ای در این آشپزخانه می‌توان از چراغ‌هایی با رنگ سیاه استفاده کرد. از دیگر ویژگی‌های این سبک دکوراسیون آشپزخانه می‌توان به صندلی‌های بار فلزی اشاره کرد. به جای استفاده از میز ناهارخوری در این آشپزخانه‌ها به طور معمول از بار استفاده می‌شود. قرار دادن این صندلی‌ها در کنار بار آشپزخانه باعث ایجاد فضایی منحصربه‌فرد و بسیار زیبا خواهند شد.

از دیگر مصالح پرکاربرد در دکوراسیون آشپزخانه صنعتی می‌توان به سنگ، چوب و فلز اشاره کرد. سنگ مرمر برای صفحات کابینت در این سبک دکوراسیون گزینه مناسبی هستند. زیرا سنگ مرمر به عنوان مصالح طبیعی شناخته شده و از ماندگاری و مقاومت نسبتا بالایی برخوردار است. امکان استفاده از صفحات کابینت بتنی و چوبی به منظور در معرض دید قرار دادن این سبک دکوراسیون آشپزخانه برای شما وجود دارد. این متریال برای ایجاد دکوراسیون آشپزخانه صنعتی انتخاب‌های بسیار مهمی محسوب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =