آشنایی با اصول طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی

شما می‌توانید یکی از دلچسب ترین لحظات عمر خود را با غذا خوردن در یک رستوران سنتی با دکوراسیون شیک و دوست‌داشتنی تجربه کنید. احساس گرمای موجود در این فضا به دلیل وجود چوب و نیمکت‌های راحت در کنار موسیقی سنتی زیبا باعث می‌شود تا مشتریان در این رستوران سنتی احساس راحتی بیشتری داشته باشند و لحظات فوق‌العاده‌ای را تجربه نمایند. در ادامه به بررسی ویژگی‌های دکوراسیون رستوران سنتی و طراحی آن بر اساس المان‌های مختلف خواهیم پرداخت.

اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی

به طور معمول افراد برای خوردن غذا در کنار خانواده، دوستان و آشنایان خود رستوران سنتی را انتخاب می‌کنند. افراد ترجیح می‌دهند لحظات خود را در فضایی پر از آرامش با دکوراسیون زیبا سپری کنند. در این مکان می‌توان غذای خود را روی میز و صندلی‌های چوبی با دکوراسیون جذاب که در ساخت آن‌ها از طرح‌ها و نمادهای سنتی استفاده شده است سرو کرد.

به طور معمول طرح‌ها و نمادهای به کار رفته در این فضا در جاذبه‌های تاریخی و منازل قدیمی به چشم می‌آیند. دکوراسیون رستوران سنتی جذاب در افراد احساس سرشار از گرما، آرامش و امنیت خاطر ایجاد خواهد کرد. این احساسات در یک رستوران مدرن هرگز به مشتریان القا نخواهد شد. از این رو در نحوه چیدمان و دکوراسیون رستوران سنتی و استفاده از نمادها باید دقت بالایی داشت. این کار همچنین به مهارت و توجه زیاد نیاز دارد.

اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی
احساس سرشار از گرما، آرامش و امنیت با دکوراسیون رستوران سنتی جذاب

مهمترین ویژگی‌های طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی

مدیریت رستوران سنتی به طور معمول به عنوان یکی از مشاغل پردرآمد محسوب می‌شود. دکوراسیون رستوران سنتی از دکوراسیون دیگر رستوران‌ها به طور کامل متفاوت است و سبک و مدل خاص و منحصربه‌فرد خود را دارد. از مهمترین ویژگی‌های دکوراسیون داخلی رستوران سنتی می‌توان به سقف‌های نسبتا کوتاه آن اشاره کرد.

این سقف‌ها باعث ایجاد محیطی کاملا صمیمی و در کنار هم در این رستوران‌ها شده‌اند. دکوراسیون رستوران سنتی به نحوی است که دارای بخشی با فضای سرباز و آزاد و فضایی سربسته است. دکوراسیون رستوران سنتی به این دلیل این گونه طراحی می‌شود که در فصول سرد سال غذا را در فضای بسته سرو نمایید. در فصول گرم سال نیز می‌توان از فضای آزاد و سرباز آن استفاده نمایید.

استفاده از تابلو و طرح‌های نمادین

طراحی و استفاده از تابلوهای نقاشی قدیمی زیبا و استفاده از طرح‌های نمادین روی دیوارهای سالن رستوران از دیگر ویژگی‌های زیبا و پرمحتوا رستوران سنتی می‌باشد. به طور معمول طراحی‌های نمادین موجود روی دیوارهای سالن رستوران سنتی از داستان‌های قدیمی و کهن زمان‌های گذشته بر گرفته شده‌اند.

ترکیب رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی

ترکیب رنگ‌های روشن در اکثر رستوران‌های سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. رنگ‌های آبی فیروزه‌ای و خاکستری برای ایجاد صمیمیت در فضا و سفر ذهن به سال‌های گذشته مورد استفاده قرار می‌گیرند. در طراحی رستوران سنتی برای بخش دیواره‌ها و کفپوش ها نیز می‌توان از رنگ‌های گرم و روشن استفاده کرد.

ترکیب رنگ در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی
رنگ‌های آبی فیروزه‌ای و خاکستری برای ایجاد صمیمیت در فضا

استفاده از آبنما و فواره در رستوران‌های سنتی

با استفاده از آبنما و حوضچه‌ای کوچک و تزئین شده می‌توان چندین سال به عقب بازگشت. در حقیقت یکی از مهمترین نشانه‌های زمان‌های گذشته وجود حوضچه یا آبنما در منازل بوده است. طراحی یک حوضچه برای رستوران سنتی علاوه بر این که زمان‌های قدیم را برای مشتری تداعی می‌کند احساس خوب را نیز در او ایجاد خواهد کرد. یک طراح رستوران می‌تواند در این فضا آبنما دیواری، پرده‌ای و شیشه‌ای با توجه به سلیقه مدیریت رستوران و نظر مشتریان ایجاد نماید.

اکسسوری ها در رستوران‌های سنتی

با استفاده از این وسایل رستوران شما سنتی‌تر خواهد شد. در حقیقت این وسایل و اکسسوری ها در مشتریان احساس بهتری ایجاد می‌کند. سرسبزی در معماری سنتی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار بود. از این رو یکی از مهمترین اموری که در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی باید انجام دهید استفاده از گل و گیاه برای آن می‌باشد. برای این منظور می‌توان از گلدان‌های طبیعی همچون گلدان‌های شمعدانی استفاده کرد و روح تازه‌ای به مشتریان و رستوران داد. همچنین برای زنده کردن خاطرات گذشته در ذهن افراد می‌توان از مبلمان سنتی و چوبی استفاده کرد.

طراحی و استفاده از مبلمان که به صورت تخت‌های بزرگ و قدیمی در رستوران قرار گرفته‌اند از دیگر ویژگی‌های دکوراسیون داخلی رستوران سنتی می‌باشد. به همین دلیل تخت‌های نسبتا بزرگ در رستوران‌های سنتی باید تا حدی مورد استفاده قرار گیرند تا فضای کافی برای قرار دادن دیگر وسایل نیز وجود داشته باشد.

طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی نیازمند رعایت مجموعه‌ای از اصول و قواعد خاص می‌باشد که یکی از آن‌ها مصالح و وسایل رستوران سنتی می‌باشد. هنرهای دستی چوبی همچون منبت‌کاری‌های زیبا از جمله وسایل به کار رفته در ساخت رستوران‌های سنتی هستند. همچنین از معرق‌کاری‌ها، سنگ ها و کاشی‌کاری سنتی نیز در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی استفاده می‌شود.

آبنماها و فواره‌ها در فضای داخلی رستوران سنتی

آبنماها و فواره‌ها در فضای داخلی رستوران سنتی از دیگر ویژگی‌های طراحی دکوراسیون داخلی این فضا هستند که باید در نظر گرفته شوند. در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی همچنین می‌توان از حوضچه‌های قدیمی با رنگ‌های آرامش‌بخش همچون آبی استفاده کرد.

هدف اصلی استفاده از این حوضچه‌های قدیمی در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی ایجاد فضایی آرام و دلنشین با صدای آرامش‌بخش و زیبای آب می‌باشد. به طور معمول در فضای باز و خارجی رستوران‌های سنتی از فضای سبز کوچک همراه با گل‌های رنگی زیبا استفاده می‌شود. هدف از این نوع طراحی در این فضا ایجاد آرامش و لذت برای مشتریان می‌باشد.

اکسسوری ها در رستوران‌های سنتی
طراحی و استفاده از مبلمان که به صورت تخت‌های بزرگ و قدیمی

اهمیت نورپردازی در طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی

نورپردازی‌های زیبا و جذاب از دیگر ویژگی‌های طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی هستند. این ویژگی توجه اکثر افراد که وارد رستوران‌های سنتی می‌شوند را به خود جلب می‌کند. علاوه بر نورپردازی‌های زیبا و جذاب در فضای داخلی رستوران سنتی می‌توان از آن‌ها در فضای بیرونی این رستوران‌ها نیز استفاده کرد. وجود نور لامپ‌ها یا چراغ‌های رنگی و معماری خاص، زیبا و ویژه از مهمترین دلایل استفاده از این نورپردازی‌ها در فضای داخلی می‌باشد. معماری رستوران سنتی ممکن است به نحوی باشد که از نور طبیعی از طریق پنجره‌های موجود در نمای آن وارد رستوران شود.

هنگام طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی برای بخش مبلمان آن طراحی خاص و ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. مبلمان و تخت‌های رستوران به نحوی طراحی شده‌اند که با نشستن روی آن‌ها راحتی نسبی و خوبی احساس خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + هفده =