آشنایی با انواع کابینت ام دی اف

استفاده از کابینت در انواع مدل‌های مختلف در آشپزخانه دارای سابقه‌ای طولانی است. کابینت‌ها در گذشته محفظه‌هایی شبیه به گنجه بودند که از چوب درختان و به روش‌های سنتی تولید می‌شدند. امروزه کابینت‌ها دارای طراحی های خاص و زیبا بوده و به آشپزخانه جذابیت بیشتری می‌دهند. شکل اولیه کابینت‌ها به این صورت بود و با گذشت زمان کامل‌تر شدند و به انواع کابینت‌های چوبی و فلزی تبدیل شدند. در سال‌های اخیر کابینت ام دی اف وارد بازار شد و تمام بازار را در اختیار گرفت. در ادامه با انواع کابینت ام دی اف بیشتر آشنا خواهیم شد.

کابینت ام دی اف چیست؟

سالیان زیادی است که کابینت‌های ام دی اف به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین کابینت‌ها در بازار ایران و حتی جهان شناخته شده است. این کابینت به راحتی گوی سبقت را از کابینت‌های فلزی منسوخ گرفت. در طول سال‌هایی گذشته این نوع کابینت به تنوع قابل‌توجهی دست یافت.

کابینت ام دی اف چیست؟
کابینت‌های ام دی اف یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین کابینت‌ها

انواع کابینت ام دی اف

امروزه تقریبا در تمامی خانه‌ها این نوع کابینت در سبک‌های مختلف وجود دارند. در ادامه با انواع سبک و مدل کابینت ام دی اف بیشتر آشنا خواهیم شد. متریال اصلی انواع کابینت آشپزخانه ورق ام دی اف می‌باشد. در مرحله نخست ام دی اف خام با ضخامت 16 ملی متر تولید می‌شوند و روکش‌های مختلف سپس روی آن پرس می‌شوند. جنس این روکش‌ها از تنوع بسیار بالایی برخوردار است. سه سبک اصلی کابینت ام دی اف شامل موارد زیر هستند:

  • کلاسیک
  • نئوکلاسیک
  • مدرن

در ادامه با جزئیات بیشتر به بررسی این نوع کابینت‌ها خواهیم پرداخت.

کابینت ام دی اف کلاسیک

کابینت ام دی اف سبک کلاسیک شامل محصولات چوبی، روکش چوب و ممبران هستند. این محصولات از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به یکدیگر دارند. مشخصه اصلی کابینت کلاسیک درب‌های ابزار خورده و حکاکی شده می‌باشند. این درب‌ها در طیف رنگی گسترده‌ای در بازار وجود دارند که افراد با توجه به سلیقه خود می‌توانند یک رنگ مناسب را انتخاب کنند.

در این سبک کابینت همچنین از ستون‌ها و گل‌های منبت و معرق‌کاری استفاده شده است. از دیگر نکاتی که جذابیت این سبک کابینت را افزایش می‌دهند می‌توان به وجود تاج و زیر چراغ ابزار خورده اشاره کرد که در بخش کف و طاق یونیت‌های دیواری نصب می‌گردد. جنس صفحه مورد استفاده برای این سبک کابینت سنگ کورین مصنوعی می‌باشد که خاصیت ابزار خوردن را دارد. به خاطر داشته باشید که روند تولید هر یک از محصولات کابینت کلاسیک دارای تفاوت‌های قابل‌توجه با یکدیگر می‌باشند.

کابینت ام دی اف مدرن

این سبک کابینت شامل سه محصول می‌باشد که برندهای مختلف داخلی و خارجی در حال تولید آن هستند. این محصولات شامل موارد زیر می‌باشند:

  • کابینت‌های گلاس
  • فوق برجسته
  • ملامینه

هر یک از این محصولات دارای خصوصیات منحصربه‌فرد خود هستند. تاج و زیر چراغ به منظور حفظ جلوه و نمای مدرن امروزه در این سبک کابینت مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. دستگیره‌های مخفی و مگنتی امروزه بیشتر در این سبک کابینت مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از دستگیره‌های استیل و سنتی امروزه منسوخ شده‌اند و این دستگیره‌های مخفی جایگزین مناسبی برای آن‌ها محسوب می‌شوند. کابینت سبک مدرن در مقایسه با سبک کلاسیک و نئوکلاسیک قیمت پایین‌تری دارند. صفحه انتخابی در این سبک به طور معمول صفحات چوبی ضد خش و ضد آب می‌باشند.

کابینت ام دی اف مدرن
استفاده از دستگیره‌های مخفی و مگنتی در این نوع کابینت

کابینت ام دی اف نئوکلاسیک

جدیدترین سبک کابینت آشپزخانه ام دی اف سبک نئوکلاسیک می‌باشد که دارای روند تولید پیچیده و حساس است. این سبک کابینت مانند مدرن و کلاسیک از کابینت ام دی اف صابونی تولید می‌شود. در این سبک کابینت منبت‌ها از ورق‌هایی با ضخامت 25 میلی‌متر تولید شده‌اند. این سبک کابینت شامل محصولات پولیشی و انزو هستند. ضخامت ورق در آن‌ها به نوع درب‌ها وابسته می‌باشد. صفحه کابینت ام دی اف این سبک به طور معمول سنگ مصنوعی کورین می‌باشد.

آشنایی با مزایا و معایب کابینت‌های ام دی اف

در این بخش قصد بررسی مزایا و معایب این نوع کابینت را داریم. به خاطر داشته باشید که مزایای این نوع کابینت نسبت به معایب آن بیشتر است.

مزایای کابینت ام دی اف

در این بخش با مهمترین مزایای این نوع کابینت آشنا خواهیم شد.

  • ورق ام دی اف دارای گستردگی طرح و رنگ می‌باشد. شما با سلیقه مختلف می‌توانید رنگ و طرح مورد نظر خود را انتخاب نمایید.
  • ظاهر کابینت‌های ام دی اف کلاسیک و مدرن زیبایی را به خانه‌های شما می‌آورد و از لحاظ زیبایی و جذابیت قابل مقایسه با کابینت‌های فلزی و قدیمی نمی‌باشد.
  • با توجه به استفاده از خرده چوب‌های بازیافتی در این سبک کابینت می‌توان به حفظ محیط‌زیست کمک کرد.
  • این نوع کابینت در مقایسه با دیگر انواع کابینت از تحمل وزن نسبتا بالا و عمر طولانی برخوردار می‌باشد.
  • امکان تمیز کردن کابینت‌های ام دی اف تنها با استفاده از یک دستمال مرطوب به راحتی امکان‌پذیر می‌باشد.
  • این نوع کابینت آشپزخانه دارای قیمت نسبتا مقرون‌به‌صرفه می‌باشد.
مزایای کابینت ام دی اف
از لحاظ زیبایی و جذابیت قابل مقایسه با کابینت‌های فلزی و قدیمی نمی‌باشد

معایب کابینت‌های ام دی اف

هرچند این نوع کابینت از مزایای قابل‌توجه بسیار زیادی برخوردار است اما باید به خاطر داشته باشید که استفاده از این نوع کابینت در آشپزخانه منزل شما با معایبی نیز همراه است.

  • اگر صفحه این کابینت حرارت ببیند مثل قرار دادن قابلمه گرم روی آن با گذشت زمان دچار فرسودگی شده و رنگ آن قسمت نیز تغییر خواهد کرد. از این رو همواره توصیه می‌شود از قرار دادن قابلمه گرم روی کابینت ام دی اف خودداری نمایید.
  • این نوع کابینت در مقابل رطوبت آسیب‌پذیر می‌باشد و در صورت برخورد مکرر با آب باد کرده و دیگر قابل تعمیر نخواهد بود. در این شرایط به تعویض آن نیاز خواهید داشت.
  • ورق ام دی در رنگ و طرح مختلف در مقابل اشیا تیز و برنده آسیب‌پذیر است.
  • در صورت آسیب‌دیدگی از طریق حرارت یا اجسام برنده امکان ترمیم آن وجود ندارد.

کابینت‌های ام دی اف زیبا در قالب‌های مدرن، کلاسیک و نئوکلاسیک در رنگ‌ها و طرح‌های جذاب در نمایشگاه‌های کابینت وجود دارند. بهترین رنگ این نوع کابینت سفید، سفید طلایی، سفید قهوه‌ای و سفید مشکی هستند. همچنین این نوع کابینت در انواع مدل‌های طرح چوب، براق و مات در بازار وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − هفت =