بهترین ایده‌ها جهت طراحی دکوراسیون داخلی آتلیه عکاسی

از آنجا که دکوراسیون داخلی آتلیه عکاسی دارای نقش بسیار مهمی در جذب است. از اینرو لازم است فضای داخلی آتلیه عکس به صورت کاملا حرفه‌ای و مدرن طراحی شود. بنابراین بد نیست با ایده‌هایی خلاقانه و جذاب جهت طراحی دکوراسیون داخلی آتلیه عکاسی آشنا شوید. اگر به آتلیه خودتان به چشم محل کارتان نگاه می‌کنید، دکوراسیون دفتر کار خودتان را جدی بگیرید.

ایده‌های طراحی دکوراسیون داخلی آتلیه عکاسی

نوآوری و خلاقیت

یکی از نکات کلیدی و مهم جهت طراحی دکوراسیون داخلی آتلیه عکاسی نوآوری و خلاقیت است. در واقع این هدف را می‌توان با استفاده از پوسترهای دیواری بزرگ و زیبا به راحتی اجرا کرد. همچنین از دیگر روش‌های خلاقانه برای انجام این هدف استفاده از تابلو متناسب و ایده‌آل می‌باشد. لازم به ذکر است که در آتلیه‌های عکاسی مدلینگ و یا اسپرت از این نوع تابلوها بیشتر استفاده می‌شود.

نورپردازی

به جرئت می‌توان گفت نورپردازی یکی از نکات مهم و کلیدی در طراحی داخلی آتلیه به شمار می‌آید. یکی از مهارت‌های مهم و هنر هر عکاسی انتخاب درست و اصولی جهت نورپردازی فضا است. بهتر است نور فضای مورد نظر به صورت هماهنگ و متعادل باشد. یکی از روش‌های اصولی استفاده از نور طبیعی خورشید و زاویه تابش آن است زیرا عکاس با استفاده از این نور به راحتی می‌تواند در طول روز از نورها و سایه ‌های متفاوت استفاده کند.

یکی دیگر از نکات مهم استفاده از لامپ‌های کم مصرف و هالوژن های آفتابی است. در واقع با این روش عکاس به راحتی می‌تواند نور مناسبی را در محیط آتلیه ایجاد کند. لازم به ذکر است که نور آتلیه نباید بیش از حد کم و یا زیاد باشد چرا که بر روی کیفیت عکس‌ها تاثیر منفی می‌گذارد.

نورپردازی

طراحی داخلی آتلیه حرفه‌ای با کمک ایده‌های خلاقانه

برای طراحی داخلی یک آتلیه حرفه‌ای بهتر است ابتدا ابزارهای مناسب برای عکاسی را تهیه نمایید و بعد از انتخاب تم هنری مناسب اقدام به دیزاین دکوراسیون برای آتلیه نمایید.

در هنگام طراحی دکوراسیون آتلیه عکاسی باید در انتخاب رنگ بندی محیط و نورپردازی فضای داخلی آتلیه حساسیت لازم را به خرج دهید و رنگ فضای داخلی آتلیه را با توجه به متراژ و تعداد مشتریان انتخاب نمایید.

اگر فضای داخلی آتلیه کوچک است بهتر است برای ایجاد فضایی دلباز و روشن از رنگ های روشن استفاده نمایید برای طراحی فضای داخلی آتلیه‌های بزرگ عکاسی می‌توانید از ترکیب رنگ‌های روشن و تیره استفاده نمایید همچنین باید فضای داخلی آتلیه را به چند قسمت تقسیم نمایید که در یک قسمت عکس برداری از مشتریان انجام می‌شود و شما می‌توانید برای طراحی داخلی این بخش‌ها از انواع تم‌های زیبا و جدید استفاده نمایید همچنین بخشی دیگر به عنوان فضای اداری در نظر گرفته می‌شود که باید برای این قسمت مبلمان و میز و سیستم‌های کامپیوتری مناسبی را تهیه کنید.

فضایی از آتلیه نیز باید برای استراحت مشتریان در نظر گرفته شود که در این قسمت می‌توانید برای راحتی بیشتر مشتریان از مبلمان راحت و میز جلو مبلی مناسبی استفاده نمایید.

برای تزیین دیوارهای آتلیه عکاسی اغلب از تابلوهای هنری استفاده می‌شود همچنین در صورت تمایل می‌توانید عکس‌هایی که از مشتریان گرفته‌اید را روی دیوارها نصب کنید که در این صورت مشتریان جدیدی که وارد مغازه شما می‌شوند می‌توانند با شیوه عکس برداری و سبک کار شما آشنا شوند.

تجهیزات نورپردازی در آتلیه

پایه نور: فلش‌های آتلیه و قرارگیری آن‌ها در محل‌های مختلف به کمک پایه نور امکان‌پذیر است و از طریق این پایه‌ها می‌توان زاویه و ارتفاع تابش نور را نیز تنظیم کرد.

چتر: چتر عکاسی از جمله تجهیزات معمول به هنگام نورپردازی در آتلیه به شمار می‌آید. فلش یا سایر نورهای پیوسته به چتر تابیده می‌شوند و چتر، آن‌ها را به شکلی نرم به سوژه بازتاب می‌دهد. چترهای عکاسی در اندازه و رنگ‌های متفاوت – به طور معمول سفید، نقره‌ای و طلایی – تولید می‌شوند.

سافت‌باکس: «سافت‌باکس‌ها» (Soft Boxes) کارکردی مشابه چترها دارند با این تفاوت که سرهم‌بندی آن‌ها دشوارتر است اما در صورت استفاده از آن‌ها، نوری نرم‌تر و به طور معمول با شدت بیشتری بدست می‌آید.

زنبوری: ابزارهای «Snoot» و «Honeycomb» به افزایش تمرکز نور کمک می‌کنند. از این ابزارها به طور معمول جهت استفاده از نورهای پس‌زمینه یا جدا کردن بخش خاصی از عکس استفاده می‌کنند.

رفلکتور: به هنگام نورپردازی در آتلیه از جمله ابزارهای بسیاری کاربردی، رفلکتور است خاصه اگر تنها از یک نور استفاده می‌کنید. رفلکتورها را می‌توانید برای پر کردن سایه و ایجاد سایه‌ها یا نورهای نرم بکار بگیرید. البته نحوه چینش این اجزا در مثال‌های متن مورد بررسی قرار می‌گیرد.

«Beauty Dish»: این ابزار، نور تابیده شده را با شدت بیشتری به سوژه برگشت می‌دهد به طوریکه اگر آن‌را سافت‌باکس مقایسه کنیم خواهیم دید که برخلاف قبل، نور سخت به سوژه تابیده شده است که این امر، جزئیات رنگ و پوست را بیشتر نشان می‌دهد. تصاویر گرفته شده با این ابزار به روتوش بیشتری نیاز دارند.

تجهیزات نورپردازی در آتلیه

پیکربندی نور در آتلیه

برای این‌که با تکنیک‌های نورپردازی در آتلیه آشنا باشیم باید در ابتدا با برخی اصطلاحات آن آشنایی پیدا کنیم که در ادامه آورده شده‌اند.

«Key Light»:‌ این نور که به «نور اصلی» (Main Light) نیز شناخته می‌شود تمام آن‌چیزی است که برای خلق یک عکس به آن نیاز دارید. Key Light به طور معمول در روبروی سوژه یا در طرف بخشی از بدن سوژه (صورت، مو و …) قرار می‌گیرد.

«Fill Light»:‌ این نور، توازن نوری بیشتری بر روی سوژه ایجاد می‌کند. می‌توان آن‌را نزدیک به سوژه قرار داد تا سایه‌ها را پر کند. رفلکتور یا حتی یک مقوای سفیدرنگ نیز می‌تواند نقش یک Fill Light داشته باشد.

«Back Light»:‌ بسته به آن تصویری که عکاس قصد خلق آن‌‌را دارد، این نور می‌تواند برای نوردهی بیشتر پس‌زمینه (Overexpose) استفاده شود تا سوژه اصلی به عنوان بخش اصلی عکس، نقش پررنگ‌تری داشته باشد. به عبارت ساده، یک یا چندین نور را می‌توان در پشت سوژه قرار داد تا برجسته‌تر شود. با این روش، بین پس‌زمینه و پیش‌زمینه، جدایشی پدید می‌آوریم.

پیکربندی نور در آتلیه

انواع نورپردازی در عکاسی پرتره

شکل‌دهی به صورت یک از موارد مهمی است که عکاسان حرفه‌ای و آماتور از آن غافل می‌شوند درحالیکه می‌تواند یک عکس متوسط را به عکسی خوب تبدیل کند. تمامی کاری که باید انجام داد به قرارگیری صورت نسبت به نور مربوط می‌شود. به عبارت دیگر، کمی جابجایی صورت یا Key Light تمام چیزی است که باید در شکل‌دهی صورت مورد نظر قرار بگیرد.

به هنگام عکاسی پرتره، چهار نوع نورپردازی با نام‌های زیر مد نظر قرار می‌گیرند:

1- «نورپردازی کوتاه» (Short Lighting)

2- «نورپردازی رامبرانت» (Rembrandt Lighting)

3- «نورپردازی گسترده» (Broad Lighting)

5- «نورپردازی پروانه‌ای» (Butterfly Lighting)

سایر شکل‌های نورپردازی نیز از طریق چینش بالا بدست می‌آیند که از جمله آن‌ها می‌توان به «نورپردازی حلقه‌ای» (Loop Lighting) و «نورپردازی یک‌طرفه» (Split Lighting) اشاره کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − نه =