یکی از ایدههای بسیار جذاب برای طراحی داخلی، استفاده از دیوارپوش کامپوزیت است. با کمی تحقیق در اینترنت میتوانید انواع سبک دکوراسیون داخلی که با دیوارپوش های کامپوزیت طراحی شدهاند را ببینید تا متوجه شوید چه تنوع زیادی در این زمینه وجود دارد. با توجه به اینکه اخیراً این نوع طراحی داخلی جذابیت زیادی پیدا کرده و اغلب افراد دوست دارند از انواع دیوارپوش کامپوزیت برای طراحی داخلی خانه یا محیط کار استفاده کنند، در این مقاله شما را با ویژگی های دیوارپوش کامپوزیت و کاربردهای آن آشنا خواهیم کرد.
دیوارپوش کامپوزیت چیست؟
یکی از مهمترین مراحل طراحی دکوراسیون داخلی، بحث دیوارپوشها است. در گذشته عمده مردم تنها از رنگهای روغنی و پلاستیک استفاده میکردند تا اینکه اخیراً کاغذهای دیواری، سنگها، چوبها و حتی پنلهای سه بعدی نیز برای طراحی دیوارپوشها استفاده میشود. در این میان دیوارپوش کامپوزیت جایگاه خاصی در بین مردم پیدا کرده و محبوبیت زیادی در بین مردم دارد.
اجازه دهید در مورد دیوارپوش کامپوزیت بیشتر صحبت کنیم. همانگونه که از نام این قبیل دیوارپوشها مشخص است، از متریالهای ترکیبی ساخته شدهاند. برای ساخت دیوارپوش کامپوزیت باید چند ماده با ترکیبات ماکروسکوپی کنار یکدیگر قرار بگیرند. این تکنولوژی ساخت کامپوزیت مزیتهای بسیار زیادی دارد از جمله اینکه دامنه کارایی این دیوارپوشها بسیار زیاد بوده و برای محیطهای صنعتی نیز گزینه مناسبی خواهد بود.
بررسی مزایای دیوارپوش کامپوزیت
همانگونه که متوجه شدید دیوارپوش های کامپوزیت از ترکیب چند ماده به دست آمده و به حالت نیمه آماده هستند. زمانی که قرار است طراحی دکوراسیون داخلی را انجام دهید باید پنلهای این دیوارپوش کنار یکدیگر قرار گیرد و در نهایت یک طراحی بسیار زیبا بر روی دیوار اجرا شود. مهمترین مزایای استفاده از دیوارپوش کامپوزیت عبارتند از:
– با توجه به اینکه این دیوارپوشها در بازار به حالت نیمه آماده قرار دارند، برای نصب آن مشکلی نخواهید داشت. سرعت نصب این قبیل دیوارپوشها بسیار زیاد است بنابراین در صورتی که میخواهید طراحی دکوراسیون داخلی محل کار خود را در کوتاهترین زمان ممکن و با کیفیت بالا انجام دهید قطعاً دیوارپوش کامپوزیت گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.
– تنوع در طرح و رنگ و جنس دیوارپوش های کامپوزیت باعث شده که بتوانید برای انواع سبک دکوراسیون داخلی از این پوشش برای دیوارهای خود استفاده کنید.
– دیوارپوش های کامپوزیت به گونهای ساخته میشوند که امکان عایق صوتی و حرارتی را برای محیط خانه یا محل کار فراهم خواهند کرد. البته این ویژگی برای خانههای آپارتمانی یا محیطهای کاری که نباید هیچ صدایی برون برود، اهمیت بیشتری دارد.
مزایای دیگر دیوارپوش کامپوزیت
– وزن دیوارپوش کامپوزیت بسیار سبک است. شاید این ذهنیت برای شما به وجود بیاید که سبک بودن به معنای کاهش مقاومت دیوارپوش بوده و با کوچکترین ضربه از بین میرود. در صورتی که اینگونه نیست. ترکیبات به کار رفته در دیوارپوش کامپوزیت به گونهای است که علیرغم وزن سبک مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و ضربه دارند.
– اگر دیوارپوش کامپوزیت را در کنار سایر پوششها شامل سنگ، چوب و حتی کاغذ دیواری قرار دهید متوجه خواهید شد که زیبایی بیشتری را به محیط خانه یا محل کار القا خواهند کرد. پیشنهادی میکنیم قبل از اینکه نوع پوشش دیوارها را مشخص کنید، از چند نوع سبک طراحی داخلی دیدن نمایید تا انتخاب ایدهآلی داشته باشید.
– امکان جابجایی دیوارپوش های کامپوزیت وجود دارد. در صورتی که میخواهید محل کار خود را عوض کنید به راحتی میتوانید پانلهای دیوارپوش را باز کرده و به محل جدید انتقال دهید بدون اینکه آسیبی به آنها وارد شود.
– قیمت دیوارپوش کامپوزیت بسیار مقرون به صرفه است. با توجه به اینکه قابلیت جابجایی برای آنها وجود داشته، مقاومت آنها بسیار زیاد است و از نظر مرغوبیت درجه یک هستند، بنابراین هزینهای که شما پرداخت خواهید کرد واقعاً ایدهآل خواهد بود.
کاربردهای دیوارپوش کامپوزیت
با پیشرفت علم و تکنولوژی در زمینه مصالح ساختمانی، هر روز شاهد عرضه انواع مختلفی از مصالح برای افزایش کیفیت ساختمان سازی هستیم. انواع دیوارپوش کامپوزیت این امکان را فراهم میکند تا براساس کارایی ساختمان و در نتیجه سبک طراحی داخلی بتوانید بهترین دیوارپوش را انتخاب نمایید.
به عنوان مثال میتوان تنوعی از کامپوزیت ها با طرح چوب، سنگ، طرح آجر و طرحهای مدرن را در بازار مشاهده کرد. انتخاب نوع دیوارپوش کامپوزیت بستگی به این موضوع دارد که شما چه سبکی از طراحی را برای محیط داخلی خانه و محل کار خود انتخاب کردهاید. از این دیوارپوش میتوانید برای محیطهای کاری، ساختمانهای مسکونی، طراحی فضای محوطه، رستورانها، کافی شاپ و… استفاده نمایید.
راهنمای انتخاب دیوارپوش کامپوزیت
در صورتیکه تصمیم گرفتهاید طراحی داخلی را با دیوارپوش کامپوزیت انجام دهید، لازم است چند نکته بسیار مهم را در نظر داشته باشید:
– قبل از اینکه طراحی دیوارپوش کامپوزیت را انتخاب کنید باید به سبک طراحی داخلی توجه نمایید. گروه طراحی داخلی و معماری مهراز طراحان قبل از شروع به کار، سبکهای دکوراسیون داخلی با دیوارپوش کامپوزیت را به شما نشان میدهند. توجه داشته باشید طرح و رنگ دیوارپوش باید با سایر عناصر به کار رفته در دکوراسیون همخوانی داشته باشد.
– با توجه به اینکه کیفیت دیوارپوشهای کامپوزیت براساس نوع متریال مورد استفاده جهت ساخت آنها متفاوت است، بنابراین در زمان خرید به این مسأله توجه داشته باشید.
– قیمت دیوارپوش کامپوزیت براساس نوع متریال به کار رفته در آن، طراحی، رنگ و حتی براساس میزان مقاومت متفاوت است لذا نباید بر اساس قیمت خرید کنید. ابتدا هدف خود را از کاربرد دیوارپوش مشخص نمایید که برای کدام یک از قسمتهای ساختمان میخواهید دیوارپوش کامپوزیت را اجرا نمایید. سپس از نیروهای متخصص کمک بگیرید تا دیوارپوش کامپوزیت باکیفیت در اختیار شما قرار گیرد.