نکاتی برای طراحی داخلی مغازه

یکی از مهم ترین عوامل در راه اندازی فروشگاه و مغازه ها نوع طراحی داخلی مغازه می باشد. مغازه ها با توجه به نوع محصولی که ارائه می دهند نیاز به طراحی و چیدمان مختص خود می باشند. به عنوان مثال طراحی فروشگاه شال و روسری دارای چیدمانی متفاوت از طراحی داخلی فروشگاه لوازم خانگی می باشد. از این رو باید بگوییم برخلاف تصور برخی از افراد که طراحی داخلی مغازه را کاری ساده می دانند نیاز به طراحی اصولی و حرفه ای دارد.

اگر به اطراف خود توجه کرده باشید، خواهید دید که فروشگاه های برند های معروف در سراسر جهان دارای دکوراسیون داخلی و دیزاین مختص خود می باشند، فروشگاه هایی که علاوه بر چیدمان و طراحی داخلی شان، نمای بیرونی آن ها از فاصله های دور مانند ستاره ای در شهر درخشیده و نگاه مخاطبانشان را جذب خود می کند.

در یک محیط تجاری مانند مغازه به دلیل طیف مراجعه کنند گان بسیار وسیع است و ممکن است از هر سلیقه و هر طبقه اجتماعی به آنجا مراجعه شود پس باید در نوع طرحی که استفاده می شود دقت لازم را به عمل آورد تا در نهایت موجب رضایت عمومی مراجعه کنندگان قرار گیرد. در یک منزل چون قرار است فقط طرح به تایید صاحب و مالک ملک برسد کار زیاد دشوار نیست اما اینجاست که یک طراح حرفه ای باید خودش را به کارفرمایش ثابت کند و با ارائه طرحی خاص و بی نظیر رضایت خاطر عمومی بازدید کنندگان را به همراه داشته باشد.

طراحی داخلی مغازه

طراحی داخلی مغازه

طراحی داخلی مغازه یکی از مهم ترین عوامل در موفقیت تجاری یک کسب و کار می باشد. علاوه بر آن در طراحی دکوراسیون مغازه توجه به محصولات و خدمات ارائه شده بسیار مهم است. دکور مغازه باید برای مشتری و کاربران آرامش کافی در زمان خرید ایجاد کند علاوه بر آن که دسترسی به محصولات مطابق با نوع فعالیت ارائه شده برای کاربران و یا صاحب فروشگاه باید تعریف شده باشد. یک طرح و دکوراسیون خوب می تواند مشتری را به سمت مغازه شما جذب نماید و یک طرح غیر استاندارد با رنگ بندی نادرست می تواند عاملی برای دفع مشتری باشد.

طراحی داخلی مغازه اگر به صورت استاندارد و مطابق با اصول حرفه ای طراحی و پیاده سازی شود قطعا در زمانی کوتاه بعد از اجرای پروژه شما شاهد تغییرات اساسی در میزان مراجعت ها به مغازه تان خواهید شد. برای مغازه هایی که مشتریان آن ها خانم ها هستند بهتر است با دقت بیشتری انجام شود.

بهتر است در طراحی دکوراسیون داخلی مغازه پوشاک زنانه از انواع رنگ هایی استفاده شود که مورد علاقه خانم ها است و علاوه بر این انتخاب دکور و چیدمان پوشاک در قفسه و یا مکان هایی که برای قرار دادن انواع پوشاک در نظر گرفته شده از اهمیت زیادی برخوردار است. به طور کلی بهتر است دکوراسیون مغازه های پوشاک زنانه شیک و متفاوت باشند زیرا اغلب خانم ها جذب مغازه ها با دکوراسیون مدرن و به روز می شوند.

اصول طراحی داخلی مغازه

اصول طراحی داخلی مغازه

طراحی ویترین مغازه برای جذب مشتری بیشتر اولین نکته ای است که باید در طراحی داخلی مغازه به آن توجه داشته باشید. هرچقدر که ویترین شما جذاب تر و خاص تر باشد، مشتری بیشتری را به داخل مغازه جذب می کند. اما به طور کلی هم ویترین و هم نوه چیدمان و قفسه بندی برای کالا باید به گونه ای باشد که در عین شاخص و جالب توجه بودن، باعث شلوغی بصری مغازه نشود. دکور مغازه پر از رنگ و شلوغ اجازه دیده شدن محصولات و کالاها را از مشتری گرفته و نتیجه منفی برایتان خواهد داشت.

اصل مهم دیگری که باید در طراحی داخلی مغازه و فروشگاه رعایت شود، استفاده از ترکیب رنگی مناسب برای آن است. مسلما این که دقیقا چه رنگی برای این کار انتخاب شود بستگی به نوع مغازه و ابعاد و اندازه آن دارد. اما چیزی که شما باید به آن توجه داشته باشید این است که در دکوراسیون مغازه، همه چیز به خصوص رنگ ها، در خدمت اجناس داخل مغازه هستند و به هیچ وجه نباید حضور آن ها را تحت تاثیر خود قرار بدهند. بنابراین از ترکیب رنگ هایی استفاده نمایید که از شلوغی بیش از اندازه جلوگیری کرده و اجناس را بیشتر در معرض نمایش قرار بدهند.

ویترین و طراحی داخلی مغازه

علاوه بر نکات گفته در مورد ویترین و طراحی داخلی مغازه، نکته مهم دیگری که به عنوان یک اصل در طراحی مغازه وجود دارد، مسیر رفت و آمد مشتریان است. شما باید طراحی داخلی را به گونه ای انجام دهید که افراد بتوانند در حد امکان فضای رفت و آمد و توفق برای نگاه کردن به کالا و محصولات را داشته باشند. اگر ابعاد فروشگاه یا مغازه بزرگ باشد، باید این سیرکولاسیون را به گونه ای تعریف کنید تا مشتریان از یک طرف وارد شده، به راحتی در کل فضا بچرخند و سپس خارج شوند. در این صورت دکور مغازه به بهتر دیده شدن و در نتیجه فروش بیشتر کالاها کمک خواهد کرد.

طراحی داخلی مغازه شامل طراحی سقف و قفسه بندی و نورپردازی و کفپوش و کاغذ دیواری و ویترین و چیدمان وسایل و … است. که بهتر است قبل از هر چیز ابتدا وسایل و تجهیزات مورد نیاز را برای مغازه خود تهیه کنید و سپس اقدام به چیدمان وسایل نمایید. طراحی نورپردازی داخلی مغازه و ویترین نیز می تواند روی زیبایی و جذاب تر به نظر رسیدن طراحی دکوراسیون داخلی مغازه تاثیر گذار باشد از این رو بهتر است نورپردازی مغازه را با وسواس و حساسیت بیشتری انجام دهید.

هزینه طراحی داخلی مغازه

هزینه طراحی داخلی مغازه

همانند سایر پروژه های معماری و دکوراسیون داخلی، هزینه های مرتبط با طراحی داخلی مغازه تحت تأثیر عوامل مختلفی چون نوع سبک دکوراسیون، متراژ فضا، کیفیت متریال مورد استفاده و مهم تر از همه بودجه کارفرما قرار می گیرد. با توجه به نوسان قیمت ها در چند سال اخیر بودجه نهایی ممکن است کمی بیشتر از آنچه تخمین زده، حاصل شود. اما شما می توانید با سپردن این موضوع مهم و اساسی به طراحان و کارشناسان، تا حد امکان مانع پرداخت هزینه های اضافی شوید. معماران و طراحان به واسطه ی تجربه و تخصصی که دارند، بودجه کارفرمایانشان را مدیریت کرده و تا حد امکان مانع پرداخت هزینه های اضافی خواهند شد. شما می توانید برای برآورد تقریبی هزینه های اجرا و بهترین طراحی داخلی مغازه با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + ده =