آموزش نحوه نصب و اجرای سقف کناف

برای تولید سقف کناف از متریال جدید تکنولوژی‌های روز دنیا استفاده شده است. کناف در حل حاضر به عنوان یکی از مصالح ساختمانی نوین محسوب می‌شود که در صنایع ساختمانی به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فرد این محصول باعث شده است تا نصب و اجرای آن در ساختمان‌سازی از اهمیت ویژه برخوردار باشد. امکان جایگزینی این‌گونه از مصالح ساختمانی جدید با قدیمی وجود دارد.

نصب این محصولات بسیار راحت است. کیفیت این محصولات نسبتا بالاست و از آنجا که از لحاظ اقتصادی به‌صرفه هستند مورد استفاده بسیاری از افراد قرار دارند. سقف کناف در انواع مختلف وجود دارد که برای بازسازی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه با نحوه نصب و اجرای این محصول بیشتر آشنا خواهیم شد.

تاریخچه سقف کناف

سقف کناف برای نخستین بار در سال 1932 توسط تولیدکنندگان خارجی تولید شده است و در حال حاضر به عنوان یکی از مصالح ساختمانی مهم به منظور بازسازی منزل با کناف مورد استفاده قرار می‌گیرد. سقف کناف سازه‌ای است که با استفاده از سیمان و گچ روکش شده است و دارای کاربردهای بسیار زیادی می‌باشد. این محصول در دو نوع متحرک و ثابت در بازار وجود دارد که با توجه به نیاز خود می‌توان یکی از آن‌ها را خریداری کرد.

امکان خرید سقف‌های کناف در مدل‌های ساده و طرحدار برای خریداران وجود دارد. در صورت تمایل برای رنگ‌آمیزی سقف کناف و تغییر دکوراسیون داخلی منزل توصیه می‌کنیم از سقف کناف ساده استفاده نمایید. برای نصب این محصول به صرف زمان طولانی نیاز نخواهید داشت از این رو سرعت نصب آن در مقایسه با متریال های قدیمی بیشتر است.

تاریخچه سقف کناف
سقف کناف به عنوان یکی از مصالح ساختمانی مهم است

اجرای سقف کناف چه اهمیتی دارد؟

اجرای سقف‌کناف به نحو صحیح از اهمیت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. زیرا در صورت عدم اجرای سقف کناف به صورت صحیح توسط افراد ماهر نتایج کار بسیار زشت و خراب خواهد شد و روی دکوراسیون داخلی منزل تاثیرات نامطلوب خواهد داشت. در اجرای صحیح سقف کناف باید نهایت دقت را به کار برد و عملیات بتونه‌کاری نیز باید با دقت انجام گیرند. همواره توصیه می‌شود در انجام این بخش از کار عجله نکنید زیرا بتونه‌کاری به صرف زمان زیاد نیاز خواهد داشت.

به این ترتیب با استفاده از مواد بتونه باید بخش‌هایی از سقف که شکاف‌های بزرگ و ریز دارند را پر کرد تا در مرحله رنگ‌کاری با مشکل خاصی مواجه نشوید. در حقیقت برای پر شدن درزها به طور معمول از نوار درزگیر استفاده می‌شود و عملیات بتونه‌کاری در دو مرحله انجام می‌گیرد. مهمترین عاملی که هنگام بتونه‌کاری باید در نظر گرفته شود میزان آب مصرفی و دمای محیط می‌باشد.

نحوه اجرای سقف‌کناف

یک کد ارتفاع با استفاده از ریسمان به منظور اجرای سقف‌کناف روی دیوار مشخص خواهد شد تا بتوان آن را دقیق‌تر نصب کرد. در مرحله بعد از تراز کمک گرفته و آن را در محل مشخص شده نصب خواهند کرد. اندازه آویزها در مراحل بعد تعیین خواهند شد و سپس در فواصل تعیین شده با استفاده از میخ و پیچ اقدام به نصب آن‌ها می‌کنند. در مرحله نهایی پروفیل‌های سقف کاذب کناف به آویزهای نام برده متصل خواهند شد.

اجرای سقف‌کناف باید با دقت بسیار بالا انجام گرفته و پانل‌ها در فواصل معین نسبت به یکدیگر متصل گردند. پس از آن پانل‌ها روی باربر نصب خواهند شد و در مراحل بعدی عملیات زیرسازی باید با دقت بالا انجام گیرد. برای بتونه‌کاری ابتدا پودر بتونه با مقدار مناسب آب ترکیب شده و سپس مواد بتونه برای درزگیری مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نحوه اجرای سقف کناف
اجرای سقف‌کناف باید با دقت بسیار بالا انجام شود

اجرای سقف کناف طرح دار

باید گفت اجرای سقف‌کناف طرح دار اندکی پیچیده است و ممکن است مدت زمان مورد نیاز برای طراحی آن در مقایسه با سقف‌کناف ساده بیشتر باشد. این محصولات به عنوان محصولات انعطاف‌پذیر شناخته می‌شوند و از زیبایی منحصربه‌فرد برخوردار می‌باشند. از این رو می‌توان گفت سقف کناف امروزه به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد. تنوع سقف‌های کناف باعث شده این محصول به عنوان یکی از پرطرفدارترین مصالح ساختمانی در معماری مورد استفاده قرار گیرند. در حقیقت این نوع سازه‌های ساختمانی با استفاده از گچ تولید می‌شوند اما نحوه اجرای آن‌ها در مقایسه با رابیتس کاری بسیار ساده‌تر است.

امکان استفاده از سقف‌کناف برای اتاق پذیرایی و خواب وجود دارد. برای اجرای این نوع سقف رعایت فاصله قرارگیری سازه از اهمیت ویژه برخوردار می‌باشد و از طرف دیگر در اجرای کناف پیچ‌ها باید در فواصل مناسب از یکدیگر قرار گیرند. علاوه بر این سازه باید به نحوی نصب گردد که از استحکام بالایی برخوردار باشد. این موارد استانداردهای مهمی هستند که در اجرای سقف‌کناف باید مورد توجه قرار گیرند. در غیر این صورت سازه از استحکام بالایی برخوردار نبوده و احتمال خطر برای ساکنین وجود خواهد داشت.

چطور می‌توان سقف کناف را نصب کرد؟

برای اجرای سقف‌کناف به منظور پوشش دادن سقف به صورت کامل از تخته‌های گچی پیش ساخته استفاده می‌شود. این محصولات را باید روی پروفیل‌های فلزی متصل کرد. برای این منظور در مرحله نخست باید شبکه فلزی به یکدیگر متصل شود. در مرحله بعد پنل های گچی پیش ساخته به شبکه‌های فلزی نصب خواهند شد. درزهای موجود را در این مرحله باید بتونه‌کاری کرده و کاملا تحت پوشش قرار دهید تا سطحی صاف ایجاد گردد. سپس باید از یک لایه ماستیک استفاده شود تا زیرسازی رنگ یک سطح و صافی به دست آید.

با توجه به سلیقه خود می‌توان در مرحله بعد رنگ‌های مختلف را انتخاب کرد و رنگ‌آمیزی پنل ها را آغاز کرد. اجرای سقف‌کناف همانطور که عنوان شد به نیروی کار زیاد نیاز نخواهد داشت. در اجرای این سقف متریال مورد استفاده باید مورد توجه قرار گیرند. زیرا میزان مقاومت سازه با استفاده از این متریال تعیین خواهد شد.

چطور می‌توان سقف کناف را نصب کرد؟
این محصولات را باید روی پروفیل‌های فلزی متصل کرد

زیرسازی سقف‌کناف باید به چه صورت انجام گیرد؟

نحوه زیرسازی سقف کناف یکی دیگر از مهمترین موضوعاتی است که در بحث آموزش اجرای سقف کناف باید مورد توجه قرار گیرد. برای زیرسازی این محصول تیم اجرایی باید اطراف سقف اصلی ساختمان را شاسی کشی کرده تا در هنگام نصب سقف کناف با مشکل خاصی مواجه نشویم. از این رو قبل از آغاز نصب سقف کناف ابتدا بهتر است به دنبال یک زیرسازی مناسب باشیم.

برای اجرای کناف می‌توان از تیم تخصصی مهراز طراحان کمک گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =