طراحی کابینت مدرن و کلاسیک

کابینت مدرن

کابینت آشپزخانه مدرن به چهار دسته متفاوت تقسیم‌بندی می‌شود. این چهار سبک شامل: کابینت های گلاس ، کابینت فوق برجسته (فرامید)، (کابینت ملامینه)، کابینت ام دی اف و کابینت مدرن دو رنگ می‌باشد. هر کدام از این چهار سبک خصوصیات و مشخصات خاص خود را دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.

کابینت مدرن 1401

کابینت های گلاس بیشتر از هر ویژگی مثبت دیگری، به خاطر براق بودن سطحش معروف و شناخته شده است. این کابینت دارای مغز ام دی اف و ورق «های گلاس» است. ظاهر براق، شفاف و شیشه‌ای شکل این نوع ورق، بانوان خوش سلیقه را طرفدار خودش کرده و کلی باعث پیشرفت این سبک کار در بازار شده است.

کابینت فوق برجسته در ضخامت شانزده میل و مغز ام دی اف و روکش‌های متنوع کره‌ای تشکیل شده است. این سبک کابینت بسیار مقرون به صرفه و زیباست.

مسلما تا به حال آشپزخانه‌های زیادی را دیده‌اید که در آن‌ها از ترکیب دو رنگ متفاوت برای کابینت استفاده شده است، از نظر کارشناسان طراحی داخلی این کار یک روش عالی و کم هزینه نسبت به کابینت آشپزخانه کلاسیک و در عین حال اساسی برای تغییر دکوراسیون داخلی و تطبیق کابینت آشپزخانه با سایر آلمان‌های داخلی خانه است.

کابینت مدرن 1401
در طراحی داخلی ترکیب دو رنگ متفاوت برای کابینت یک روش عالی و کم هزینه است

کابینت کلاسیک

طراحی آشپزخانه کلاسیک اصول و راهکارهای گوناگونی دارد که در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد. در طراحی سبک کلاسیک بدلیل تنوع زیاد در نوع متریال و مدل کابینت حد و مرزی وجود ندارد. بخاطر همین تنوع خیلی از افراد سبک کلاسیک را به سایر سبک ها ترجیح می‌دهند. یکی ا ز اصول طراحی کابینت کلاسیک توجه به جزئیات و تمام ریزه کاری‌هایی است که ممکن است در نگاه اول خیلی به چشم نیاید اما همین پرداختن به جزئیات است که باعث پرطرفدار بودن سبک کلاسیک شده است.

نقش شرکت‌های مشاور و طراح دکوراسیون البته بدلیل گران قیمت بودن کابینت تمام چوب کاملاً پر رنگ می‌شود. وظیفه این شرکت‌ها ارائه بهترین پیشنهاد به مشتری با توجه به اصول طراحی کابینت کلاسیک ، سلیقه و بودجه آنهاست.

اصول طراحی کابینت کلاسیک چیست ؟

طراحی کابینت کلاسیک شباهت‌هایی به نوع لباس افراد دارد. برای مثال وقتی به یک مهمانی رسمی دعوت می شود کت و شلوار و لباس‌های رسمی می پوشید اما وقتی با دوستان صمیمی خود به یک کافه می روید از لباس‌ها اسپرت و راحت‌تر استفاده می‌کنید و سعی می‌کنید چیزهایی مثل کفش یا دیگر وسایلتان را با نوع لباس خود ست کنید.

اصول طراحی کابینت کلاسیک چیست ؟
طراحی کابینت کلاسیک شباهت‌هایی به نوع لباس افراد دارد

در طراحی آشپزخانه کلاسیک هم طراحان دقیقاً چنین کاری را انجام می‌دهند و سعی می‌کنند اجزا مختلف محیط را با هم ست کنند. انتخاب رنگ کابینت آشپزخانه و جنس آن بر اساس همین اصول انجام می‌شود که در ادامه به چند مورد از این اصول اشاره خواهیم کرد:

1. استفاده از رنگ‌های سفید، طلایی، کرم و طوسی

2. لبه‌های گرد و تراش خورده

۳. به کار گیری سنگ های طبیعی و مصنوعی برای صفحه کابینت

۴. دستگیره‌ها و درب‌های طرح دار

۵. استفاده از چوب و روکش چوب وهمچنین رنگ در ساخت کابینت

عدم سادگی یکی از اصول طراحی کابینت کلاسیک

ساخت کابینت کلاسیک باید به نحوی انجام شود که علاوه بر داشتن کارایی، ظاهری لوکس و بسیار زیبا برای محیط به ارمغان بیاورد. بعضی از افراد فکر می‌کنند کابینت کلاسیک حتما باید بسیار پر کار و پر نقش و نگار باشد اما این نکته را در نظر داشته باشید که کابینت چوبی کلاسیک سفارشی‌ترین نوع کابینت است و همه جزئیات آن می‌تواند به سلیقه مشتری سفارشی‌سازی شود و تغییر نماید.

توجه داشته باشید که استفاده از یک درب کابینت طرح دار یا ابزار خورده می‌تواند تا حد زیادی کابینت شما را از سادگی در بیاورد و برای زیبایی محیط آشپزخانه ممکن است همین کافی باشد مخصوصاً اگر محیط شما خیلی بزرگ نباشد .

اگر قصد دارید طراحی شما فانتزی باشد در نظر داشته باشید که استفاده از درب‌های چوبی ورودی و اتاقی می‌تواند فضای کلی خانه شما را تا حد زیادی تغییر دهد.

درب لابی چوبی

غالباً درنگ (رنگ چوب طبیعی) و یا با استفاده از دیگر رنگ های روشن طراحی و اجرا می‌شود.

کابینت کلاسیک سفید بهترین انتخاب برای آشپزخانه شما

در طراحی آشپزخانه کلاسیک، برخلاف آشپزخانه مدرن می‌توان به مقدار بسیار زیاد از رنگ‌های روشن و سفید استفاده کرد. اگر به دنبال رنگ‌های تیره‌تر هستید ترکیب رنگ سفید طوسی هم گزینه مطلوبی خواهد بود و تضاد رنگ‌های رو شن و تیره به جذابیت فضای آشپزخانه شما اضافه می کند. به صورت کلی می‌توان گفت کابینت روکش چوب سفید همیشه انتخاب خوب و مناسبی است به این دلیل که کمتر از مد می‌افتد و با اکثر رنگ‌ها هماهنگی و سازگاری دارد.

کابینت کلاسیک سفید بهترین انتخاب برای آشپزخانه شما
در طراحی آشپزخانه کلاسیک، می‌توان به مقدار بسیار زیاد از رنگ‌های روشن و سفید استفاده کرد

تفاوت‌های کابینت مدرن و کلاسیک

دانستن تفاوت کابینت مدرن و کلاسیک، به شما در انتخاب بهتر دکوراسیون آشپزخانه کمک شایانی می‌کند. مثلا انتخاب وسایل، رنگ آن‌ها، نحوه قرارگیری آن‌ها کنار هم و… همه به تم کلی آشپزخانه شما بستگی دارد. که کاملا واضح است که سبک کابینت مدرن یا کلاسیک، بر روی طراحی دکوراسیون کلی شما تاثیرگذار است.

تعویض و یا بازسازی اجزای آشپزخانه کاری دشوار بوده و بسیار هزینه‌بر می‌باشد. در نتیجه بهتر است شما قبل از شروع هر کاری با تفاوت‌های سبک کابینت مدرن و کلاسیک آشنا شوید.

تفاوت‌های کابینت مدرن و کلاسیک
سبک کابینت مدرن یا کلاسیک، بر روی طراحی دکوراسیون کلی شما تاثیرگذار است

مهم‌ترین تفاوت‌های کابینت مدرن و کلاسیک

حال نوبت به مقایسه کابینت مدرن و کلاسیک و بررسی فرق کابینت مدرن و کلاسیک با یکدیگر می‌رسد.

۱. ظاهر کابینت کلاسیک شلوغ و پرکار بوده ولی کابینت مدرن ساده و بی‌آلایش است.

۲. در کابینت مدرن رنگ‌های براق استفاده می‌شود، ولی در کابینت‌های کلاسیک رنگ‌ها مات می‌باشند.

۳. در کابینت کلاسیک، رنگ‌های سنگین و آرام، مانند خاکستری یا رنگ چوب بیشتر مورد توجه قرار دارند. ولی در سبک مدرن رنگ‌های هیجان‌انگیز بیشتری دیده می‌شود.

۴. تمیز نمودن کابینت مدرن به راحتی و با استفاده از یک دستمال تمیز ومرطوب انجام می‌شود اما تمیز کردن کابینت کلاسیک به دلیل حکاکی‌های روی آن کمی مشکل است.

اگر بین انتخاب کابینت کلاسیک و مدرن برای آشپزخانه خود دچار تردید هستید بهتر است دکوراسیون داخلی منزل خود را در نظر بگیرید و با توجه به آن یکی از این مدل کابینت ها را برای آشپزخانه خود انتخاب نمایید. در مرحله بعد برای انتخاب سبک کابینت باید بودجه و سلیقه خود را در نظر بگیرید تا در نهایت به انتخاب صحیح دست یابید.

امتیازدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − شانزده =